More

  Zabavna emisija „Škaljivo“ ponedeljkom na talasima Radija Brčko

  Novi projekat Radija Brčko. Emisija „Škakljivo“ koju uređuju i vode Aleksandra Lizdek i Željko Lazarević. Cilj nam je animirati radijsku publiku da razgovaramo o predrasudama i taboo temama.Emisija će obilovati kvalitetnom pop-rock muzikom dok će se svakog ponedeljka razgovarati o drugoj temi.

  • Radio je jedini medij koji je opstao u novoj sferi elektronskih medija i naša želja je da ga na jedan zabavan i interesantan način približimo slušaocima sa kojima želimo putem aplikacije viber i komunicirati u toku programa, rekla je Aleksandra Lizdek , magistar solo pjevanja i vječiti zaljubljenik u radio.

  Termin realizacije emisije je ponedjeljak od 20.10h a cjelokupni program se emituje uživo iz studija Radija Brčko.

  • Već u prvoj emisiji govorimo o muško-ženskim odnosima a za temu smo izabrali aktuelnu dilemu: Veza ili šema? Svakako da će biti interesantno šta na ovu temu imaju da kažu naši slušaoci, koji će svoje komentare slati putem viber aplikacije, ističe Željko Lazarević.

  Premijera ove radijske emisije je u ponedeljak 25. oktobra od 20.10. a slušaoci će moći da je prate na dobro poznatim frekfencijama Radija Brčko 92,80 94,80 i 105,00 MHz.

  Brojni brčanski lokali potvrdili su da će se ova emisija emitovati u njihovim objektima, a slušaoci iz inostranstva program mogu pratiti putem portala www.radiobrcko.ba .

  Čitano

  Povezani članci