More

    Sinoć raznesen automobil 30-godišnje Samre H.

    -Ovo mora da je neka greška, mi živimo mirnim životom, nikada nismo imali bilo kakvih problema, to je garantirano – kazao je Samrin otac Safet.

    - Advertisement -

    Automobil Opel Corsa pod kojim je noćas eksplodirala postavljena bomba u potpunosti je uništen, a vlasništvo je tridesetogodišnje djevojke koja stanuje u ovom naselju, Samre H.

    Policija i vještaci od ranih jutarnjih sati su na mjestu događaja i obavljaju uviđaj kako bi utvrdili koja je vrsta bombe zapravo aktivirana i na koji način.

    Na mjestu događaja ekipa Faktora je zatekla i oca djevojke Safeta H., koji je vidno potresen posmatrao policijski uviđaj. Kazao nam je kako je njega i njegove ukućane probudila jaka detonacija oko jedan sat poslije ponoći.

    -Prestravili smo se i odmah smo izašli vani da vidimo šta se događa. Nismo mogli vjerovati kada smo vidjeli uništen automobil. Opet, samo je važno da niko nije povrijeđen – kazao nam je Safet.

    Istakao je kako on i njegova porodica žive mirnim životom i dodao da nikada nisu imali bilo kakvih problema te da uopće ne zna zašto bi neko njegovoj kćerki i porodici uradio nešto slično.

    -Ovo mora da je neka greška, mi živimo mirnim životom, nikada nismo imali bilo kakvih problema, to je garantirano – dodaje Safet.

    Eksplozija koja je noćas odjeknula čula se čak do obližnjeg naselja Bakije te je uznemirila i stanovnike ovog mjesta.

    -Čuo sam kada je puklo. Pomislio sam da je negdje eksplodirao plin, evo sada vidim šta se događa. Bože sačuvaj – kazao nam je stanovnik Bakija.

    Nakon uviđaja, biće poznato više detalja o ovom slučaju.

    Noćas je u Sarajevu uništen još jedan automobil, i to u sarajevskom naselju Kromolj. U ovom slučaju radi se o vozilu Denisa Stojića.

    - Advertisement -spot_imgspot_img
    SourceFaktor.ba

    POSLEDNJE VIJESTI

    - Advertisement -

    POVEZANE VIJESTI

    - Advertisement -spot_img

    Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

    Molimo Vas unesite komentar
    Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

    × seven = 42