Komunalno Brčko: Vodosnabdijevanje će biti normalizovano u toku večeri

Urednik: Adis Mujdanović
Autor: Komunalno Brčko

Radovi na transportnom cjevovovodu se privode kraju. S obzirom na kompleksnost radova, traju duže nego što je planirano. Po završetku radova, fabrika će ponovo biti puštena u pogon i pokrenuto punjenje sistema.

Vodosnabdijevanje će biti normalizovano u toku večeri.

Današnje saopštenje

U toku su radovi na zamjeni dotrajalih upravljačkih armatura na čvorištu na glavnom transportnom cjevovodu u neposrednoj blizini vodotornja Vrankićka.

Radovi se izvode u okviru investicionog održavanja i neophodni su za buduće kvalitetno i uredno snabdijevanje kupaca vodom.

Ovi radovi, ipak, uzrokovali su prekid vodosnabdijevanja za sve kupce u gradskom vodovodnom sistemu koji se napajaju sa fabrike vode.

Očekujemo da radovi budu okončani do 16:00 h, nakon čega će voda ponovo biti puštena u sistem.

Dok traju radovi na glavnom transportnom cjevovodu, Bolnica je uredno snabdijevena vodom.

Novembar 24.

JP „Komunalno Brčko“ obavještava korisnike gradske vodovodne mreže da će u četvrtak 26.11.2020. godine u periodu od 9:00-16:00 sati doći do potpune obustave vodosnabdijevanja za sve kupce i korisnike u gradskom vodovodnom sistemu, koji se snabdijevaju sa fabrike vode.

Do prekida u snabdijevanju vodom doći će zbog izvođenje radova na glavnom transportnom cjevovodu, odnosno čvorištu u neposrednoj blizini vodotornja Vrankićka, u kojem će biti izvršena zamjena dotrajalih upravljačkih armatura.

Radovi se izvode u okviru investicionog održavanja, s ciljem obezbjeđenja stabilnijeg i sigurnijeg snabdijevanja vodom u narednom periodu.

Molimo potrošače da obezbijede zalihe vode za osnovne higijenske potrebe.

Gradska bolnica biće snabdjevena putem alternativnog sistema vodosnabdijevanja.