Vlada: Novi šefovi odjeljenja stupili na funkcije

  Prema dnevnom redu, na 31. redovnoj sjednici Skupštine Brčko distrikta BiH, koja će biti održana u srijedu, 6. 6. 2018. godine, novi članovi Vlade položit će svečanu zakletvu.

  Zgrada Vlade Brčko distrikta [Ustupljeno Otisku]

  Nakon zakonske procedure od 15 dana, tokom kojih nije uložen veto na prijedlog gradonačelnika o imenovanju šefova Odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Odjeljenja za prostorno planiranje i imovinskopravne poslove te Odjeljenja za komunalne poslove, novi članovi Vlade Brčko distrikta BiH stupili su na funkcije, saopćeno je u ponedjeljak iz ove institucije.

  Šef Odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Vlade Brčko distrikta BiH je Zoran Gajić, šef Odjeljenja za prostorno planiranje i imovinskopravne poslove je Olivera Dragutinović, a novi šef Odjeljenja za komunalne poslove je Zoran Bulatović.

  Polaganje svečane zakletve

  Oni su imenovani na ove pozicije nakon ostavki koje su podnijeli dosadašnji članovi Vlade koji su obavljali spomenute funkcije.

  Prema dnevnom redu, na 31. redovnoj sjednici Skupštine Brčko distrikta BiH, koja će biti održana u srijedu, 6. 6. 2018. godine, novi članovi Vlade položit će svečanu zakletvu, navodi se u saopćenju.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ninety six ÷ = 96