More

  Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine održalo Izvještajno-izbornu skupštinu, ovo su detalji

  - Advertisement -

  Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine održalo je dana 08. novembra 2023. godine Izvještajno-izbornu skupštinu Udruženja. Na sjednici Skupštine Udruženja odata je počast nedavno preminulom predsjedniku Udruženja, Fahrudinu Džaniću koji je svojim radom i zalaganjem za prava populacije demobilisanih branilaca Armije Republike Bosne i Hercegovine u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine ostavio neizbrisiv trag i služio kao primjer kontinuiteta patriotizma i odanosti domovini i svojim saborcima.

  Skupština Udruženja je nakon usvajanja izvještaja o radu, prihvatila prijedloge izmjene Statuta Udruženja i izabrala novo rukovodstvo. Povjerenje za buduće rukovođenje radom Skupštine Udruženja dato je Jasminu Hukičeviću te je izabrano 11 članova Upravnog odbora. Za predsjednika Udruženja izabran je Amir Sinanović.

  Udruženje će u svom daljem radu nastaviti sa dobrom praksom borbe za unaprijeđenje položaja i proširenje lepeze prava demobilisanih branilaca Armije Republike Bosne i Hercegovine u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine te širenja istine o Odbrambeno-oslobodilačkom ratu 1992-1995 kroz razne kulturne i obrazovne manifestacije i saradnju sa srodnim organizacijama i vlastima u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine i drugim nivoioma vlasti u Bosni i Hercegovini.

  Otisak.ba

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ one = two