Tužna vijest iz Istanbula: Napustio nas je mali lav Arslan

  Arslanu je odmah po rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu i već od tada počinje njegova bitka za život.

  [Faktor.ba - Arhiva]

  Maleni lav Arslan Kulačić, koji se mjesecima borio sa teškom bolešću, preminuo je danas u bolnici u Istanbulu.

  – Naš lavić je preselio na Ahiret. Uzvišeni Stvoritelj je odlučio da je to rješenje najbolje za njega i hvala Mu na tome. Mi ćemo doviti za zdravlje sviju vas koji ste na bilo koji način bili uz nas i pomogli, Allah zna da smo iz toga crpili snagu i napajali se da izdržimo kroz najteže trenutke. A dragog Allaha molimo da zaslužimo džennet i da se tamo sastanemo sa našim Arslanom. Amin – objavila je Arslanova majka na Facebooku.

  Arslanu je odmah po rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu i već od tada počinje njegova bitka za život.

  Već mjesecima zajedno je sa roditeljima u istanbulskoj bolnici, a nakon prvobitne nade da će teška bolest biti pobijeđena, stanje malog lavića se posljednjih dana pogoršalo.

  Građani naše zemlje ali i mnogi drugi pokazali su solidarnost kada je trebalo prikupiti novac za liječenje i nesebično su pomogli.

  S pažnjom su svakog dana pratili borbu hrabrog dječaka i njegovih roditelja, ali su danas, nažalost, dobili tužnu vijest. Maleno srce nije izdržalo.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ninety ÷ nine =