More

  „Teretnjaci“: Priča sa sretnim krajem

  - Advertisement -

  Poznata i veoma posjećena stranica „Teretnjaci.ba“ svakodnevno objavljuje upozorenja, savjete, poziv za pomoć, dogodovštine vozača…. na putevima širom Evrope koje dostavljaju vozači.

  Jučer su postavili objavu jednog vozača koji je ostao bez goriva i novca i koji je zatražio pomoć od kolega za prijevoz kući.

  Priča je dobila sretan epilog, a mi prenosimo informaciju sa „Teretnjaka“ u cijelosti i bez intervencija:

  „Nakon što smo jutros objavili da je kolega od strane poslodavca ostavljen na parkingu već par dana da čeka bez hrane, goriva, novca prepušten sam sebi, dobili smo preko stotinu poruka za kontakt kako bi pokušali pomoći ili uplatiti novac.

  Kolega nam se  javio da ne želi ni novac ni hranu već samo da stigne bez problema svojoj familiji.

  Upravo sada, javlja nam se kolega Borislav kako je zahvaljujuci nama sjeo sa kolegom iz firme “ZUMIKS SLOVENIJA” te su isti na putu prema kući

  Ljudi, bez obzira ko smo i šta smo, bez pogleda na vjeru i naciju svi smo jedna velika porodica koji smo prepušteni sami sebi.

  Hvala vam svima na javljanju i podršci jer to nam pokazuje ko smo zapravo mi.

  Jedna velika, i najjača armija teretnjaka braćo moja“, navedeno je na Facebook stranici „Teretnjaci.ba“.

  Otisak.ba

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  90 ÷ = ten