More

  Sutra veliki dio Distrikta bez struje

  - Advertisement -

  Zbog planiranih radova revizije polja i ispitivanja zaštita 35 kV odvoda na TS 110/x kV Brčko 1 od strane Elektroprijenosa BiH a.d. Banja Luka, sutra će doći će do prekida u isporuci električne energije u Brčko distriktu, i to:

  – U terminu od 09:00-11:00 h bez napajanja električnom energijom ostaće svi krajnji kupci koji se električnom energijom snabdjevaju putem ČTS 35/10 kV Krepšić, tj. iz sljedećih naseljenih mjesta: Gorice, Plazulje (dio naselja), Grbavica (dio naselja), Gluhakovac (dio naselja), Krepšić, Marković polje, Drenava, Gornja Laništa, Donja Laništa i Vučilovac i sve TS 10/0,4 kV na području Lončara koje se EE snabdjevaju od strane Elektro Bijeljine putem DV 10 kV Krepšić-Marković Polje.

  – U terminu od 10:55-11:00 i 12:30-13:00 h doći će do dva kratkotrajna prekida u napajanju električnom energijom u trajanju od maksimalno 5 min kod svih krajnjih kupaca koji se električnom energijom snabdjevaju putem ČTS 35/10 kV Seonjaci i ČTS Arizona. Radi se o naseljenim mjestima: Seonjaci, Panjik, Poljaci, Jagodnjak, Donja i Gornja Skakava, Marićani, Gajevi, Bosutka, Dubrave, Bukvik, Prijedor, Stjepkovica, Podarevac, Rašljani, Bijela, pijaca Arizona i Cerik.

  U navedenim terminima doći će i do dva kratkotrajna prekida na DV 35 kV Pelagićevo sa kojega se napajaju kupci Elektro Bijeljine sa području Pelagićeva.

  – U terminu od 12:55-13:00 i 14:30-15:00 h doći će do dva kratkotrajna prekida u napajanju električnom energijom u trajanju od maksimalno 5 min kod svih krajnjih kupaca koji se električnom energijom snabdjevaju putem ČTS 35/10 kV Brčko II – Rijeke. Radi se o naseljenim mjestima: Brod (dio naselja), Rijeke (dio naselja), Poljoprivrednik, Dizdaruša (dio naselja), Grčica (dio naselja), Klanac, Novo Brčko (dio naselja), Broduša, Ivici (dio naselja), Suljagića sokaka (dio naselja), Donji Rahić, Grbavica (dio naselja), Ulice, Donji Vukšić i Gornji Vukšić.

  – U terminu od 15:00-17:00 h bez napajanja električnom energijom ostaće svi krajnji kupci koji se električnom energijom snabdjevaju putem ČTS 35/10 kV Brčko III. Radi se o naseljenim mjestima: Mujkići, Meraje, Kolobara, Centar, Ivici (dio naselja).

  Osim pomenutoga, iz istoga razloga samo u terminu 14:55-15:00 h i 16:30-17:00 h doći će do dva kratkotrajna prekida u napajanju električnom energijom u trajanju od maksimalno 5 min kod svih krajnjih kupaca koji se električnom energijom snabdjevaju putem TS 10/0,4 kV: Fabrika vode, Policija, Plazulje 2, Vodovod 3, Šljunkara, Grbavica 2 i 7, Famm, Gluhakovac 1 i 4, Ciglana, PSC Babić, Mibo, Vodovod 4 i Bazeni.

  Za više informacija kontaktirati Pozivni centar 0800 505 07.

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  + 38 = forty seven