Supervizor u posjeti Otisku: Razgovarao sa osnivačem portala Edinom Ražanicom

  Razgovoru između Scanlana i Ražanice prethodio je intervju kojeg je Supervizor dao za Otisak, u kojem je odgovarao na Mujdanovićeva pitanja, a koji će na ovom portalu biti objavljen sutra.

  Supervizor za BDBiH Michael Scanlan i osnivač Otiska Edin Ražanica (Fotoreporter: Kristian Bilić / Otisak.ba)

  Novinar: Dževad Turčalo

  Supervizor za Brčko distrikt Bosne i Hercegovine Michael Scanlan danas je posjetio redakciju informativnog portala Otisak.ba u Brčkom, gdje je razgovarao sa osnivačem ovog medija Edinom Ražanicom.

  Ražanica se u razgovoru sa Scanlanom osvrnuo na trenutnu političku situaciju u ovoj lokalnoj zajednici, te ga ukratko upoznao sa svojom bogatom novinarskom karijerom.

  Osnivač Otiska, koji više nije u novinarskim vodama, posebno je istakao činjenicu da je rad supervizora u BDBiH pratio od prvog – Billa Farranda, te kako je ponosan na to da je sadašnja redakcija ovog portala, predvođena glavnim i odgovornim urednikom Adisom Mujdanovićem, nastavila taj rad.

  Razgovoru između Scanlana i Ražanice prethodio je intervju kojeg je Supervizor dao za Otisak, u kojem je odgovarao na Mujdanovićeva pitanja, a koji će na ovom portalu biti objavljen sutra.

  Supervizor za BDBiH Michael Scanlan i glavni i odgovorni urednik Otiska Adis Mujdanović (Fotoreporter: Kristian Bilić / Otisak.ba)
  --

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  + seventy eight = eighty seven