Supervizor posjetio PK BDBiH: Pokretanje i jačanje privatnog sektora značajan pokretač privrednog razvoja

  Brčko, 25.02.2020 – Supervizor za Brčko distrikt BiH Michael Scanlan posjetio je Privrednu komoru Brčko distrikta gdje je održao sastanak sa članovima predsjedništva Privredne komore. Supervizora Scanlana primili su Niko Sadrić, Dragan Đukić i Sanela Hadžajlić koji su predstavili aktivnosti i planove komore.

  Tokom sastanka, Supervizor je izrazio spremnost da pruži punu podršku radu Privredne komore kako bi došlo do poboljšanja i izgradnje sveukupnog pozitivnog privrednog ambijenta.

  - Reklama -

  Razvoj i prosperitet Brčko distrikta leži u pokretanju privatnog sektora, poručeno je na sastanku, gdje se između ostalog govorilo o značajnim projektima koji će doprinijeti ostvarivanju ovog cilja. Projekti poput modernizacije Luke, otvaranja mosta preko Save za teretni saobraćaj, te realizacija poslovne inicijative STUDEN Grupe donose velike prilike za Brčko, u čemu Privredna komora ima značajnu ulogu, zaključeno je na sastanku.

  Autor: Privredna komora Brčko distrikta BiH

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  × two = fourteen