More

  Stravičan slučaj: S prijateljem silovao kumu, djeca joj bila u kući

  - Advertisement -

  Dvojica Slavonaca lanjskog su septembra usred bijela dana ušla u kuću žene dok joj supruga nije bilo doma (mjesto i imena ne navodimo radi zaštite interesa žrtve).

  Suprugov vjenčani kum (30) i njegov prijatelj (29) zaprijetili su joj, a jedan je i njeno jednogodišnje dijete protresao, te su je višestruko silovali iako ih je žrtva molila da prekinu i da je puste.  

  Dok su se izmjenjivali na njoj, šmrkali su drogu, navela je žrtva. 

  Kad su, nakon dvosatne torture,  izlazili iz kuće rekli su da će se vratiti, što ju je uplašilo.

  Žrtva se, kazala je istražiteljima, osjećala užasno, prljavo, ružno i jadno. 

  Opirala se kada su joj rekli da žele seks, govorila im da ne želi, da ima mjesečnicu no kum joj je zaprijetio da će joj njegov prijatelj nešto nažao napraviti. Jako se uplašila oba okrivljenika, stoji u optužnici.

  Optuženi kum negirao je počinjenje krivičnog djela, navodeći da je prije inkriminiranog događaja najmanje sedam puta imao s kumovima seks u troje.

  Njegov prijatelj takođe je negirao silovanje rekavši da ga je žena lažno optužila jer se bojala da ne bi njen muž saznao, budući je insistirala da o tome ne priča njenom mužu. 

  • Kod žrtve su prisutni znaci traumatizacije uslijed izloženosti emocionalnoj i seksualnoj zlostavi, a isti se doimaju kao posljedica proživljenog emocionalnog i seksualnog zlostavljanja, te se očituju u izraženoj pobuđenosti autonomnog vegetativnog sustava; naglašenoj napetosti i zakočenosti u komunikaciji, vidnoj neugodi, kao i osjećaju srama i stida prilikom opisa pojedinih okolnosti izvršenja kaznenog djela, neugode uzrokovane saznanjem članova uže i šire obitelji, te drugih osoba iz okruženja o izvršenju kaznenog djela, strahovima vezanim za buduće funkcioniranje sa suprugom i očuvanje bračne zajednice, mogućih posljedica na funkcioniranje njezine obitelji, a posebice djece u lokalnom okruženju, strahovanja vezanih uz moguću osvetu okrivljenika i slično – navela je psihijatrijska vještakinja nakon razgovora sa žrtvom te zaključila da žrtva nije sklona izmišljanju događaja, niti da je sugestibilna, odnosno podložna utjecaju drugih osoba.

  Otisak.ba

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  × eight = sixteen