Stranka za BiH: Punom snagom u pobjede

  U Zenici je u srijedu 3.6. 2020. godine održana sjednica proširenog Kolegija Predsjedništva Stranke za Bosnu i Hercegovinu na kojem je razmatrano pitanje priprema za lokalne izbore u našoj zemlji.

  Ranije ostvareni snažan zamajac i intenzivne aktivnosti Stranke za BiH na terenu je prekinula pandemija Covid-19 i nakon toga potrebno je ponovo raspiriti pandemijom zapreteni plam političke aktivnosti na terenu.

  Stranka za BiH je nesumnjivo politički brend koji stameno stoji u okruženju velikoga spektra političkih ponuda. Stamenost Stranke za BiH je satkana od jasne ideološke matrice potpuno posvećene  državi Bosni i Hercegovini i njenim građanima.

  Neumorni i agilni predsjednik stranke g. Amer Jerlagić  naglasio je postojanje ogromne energije i volje koju rukovodstvo stranke i njeni aktivisti namjeravaju pretočiti u politički rad na terenu kako bi Stranka za BiH nakon lokalnih izbora bila nezaobilazan politički faktor u svim sredinama u BiH.

  Političko iskustvo, stručnost i ogromna energija predsjednika Jerlagića dodatno je motivisala aktiviste stranke sa terena da u predstojećem političkom radu pokažu svoju posvećenost ciljevima stranke.

  Glavni cilj Stranke za BiH je vratiti povjerenje birača prema ovoj stranci i podići ga na nivo kakav je stranka imala 2006. godine. Postavljeni cilj biće ostvaren neposrednim radom sa građanima i okupljanjem poštenih, čestitih i sposobnih ljudi koji mogu ponijeti i opravdati povjerenje građana.

  Očigledno je da našoj zemlji nedostaju vizije za budućnost u svim sferama društva a Stranka za BiH ima jasnu viziju kako državu i građane uvesti u mirnu luku političke, ekonomske i svake druge stabilnosti.

  Autor: Stranka za BiH
  --