More

  Stanari Klosterske ulice iskazali nezadovoljstvo

  - Advertisement -

  Nakon što su stanovnici brčanskog Š naselja javno kritikovali način na koji je uspostavljen parking oko njihovih zgrada, oglasila se Azra Bešlić u ime stanara Klosterske ulice (parking iza njihove zgrade i upravne zgrade JP “Putevi Brčko).

  “Kada je počela priča oko regulisanja parkinga, mi smo bili za, dok nismo uočili na koji način to radite, a ovim putem želimo ukazati samo na nekoliko činjenica:

  – Parking iza naše zgrade je vlasništvo naše zgrade, na koji svi građani parkiraju, a predvođeni prije svega zaposlenicima JP “Putevi Brčko”, a mi moramo kupovati mjesečne. Zar niste trebali to adekvatno označiti?

  – Kako je moguće da vi svoja službena vozila parkirate baš na privatni parking iza naše zgrade u Klosterskoj?

  – Zaposlenici JP “Putevi BrČko” javno pričaju da oni nisu dužni plaćati parking i da mogu parkirati gdje hoće? Postavlja se pitanje je li to znači da zaposlenici elektrodistribucije ne trebaju plaćati struju?

  – Osim toga, ulica gdje je upravna zgrada je katastrofalno neuređena, izostaje više aktivnosti Policije Brčko distrikta BiH, ali i Preduzeća “Putevi”. Zar je normalno da tu uvijek bude 5-10 nepropisno parkiranih vozila i da to vama ne smeta?

  Ovim putem želimo javno da iskažemo svoje nezadovoljstvo”, navedeno je u e-mailu kojeg je Azra Bešlić poslala na adresu redakcije portala Otisak.ba.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  five × = 30