Slavko Matanović izbrisan iz članstva DF-a u Brčkom

  Generalni sekretar Demokratske fronte, rješavajući po predmetnom pismenom zahtjevu, obavještava da su iz registra članstva prestala sva prava i obaveze imenovanog što proističu iz članstva Demokratske fronte BiH

  Slavko Matanović /foto: DF/

  -Na osnovu člana 23. Statuta Demokratske fronte BiH Slavko Matanović je podnio zahtjev za brisanje iz članstva Demokratske fronte.

  Matanovićevo pismo prenosimo u cijelosti:

  Poštovani,

  Obavještavam vas da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Predsjedništva Demokratske fronte, a ujedno tražim da mi prestane članstvo u Demokratskoj fronti.

  Brojne obaveze i privatni razlozi sprečavaju me da dalje odvajam vrijeme za stranačke aktivnosti, a bivšim partijskim kolegama želim svako dobro i uspjeh na predstojećim izborima.

  S poštovanjem,

  Slavko Matanović

  Generalni sekretar Demokratske fronte, rješavajući po predmetnom pismenom zahtjevu, obavještava da su iz registra članstva prestala sva prava i obaveze imenovanog što proističu iz članstva Demokratske fronte BiH- navedeno ja na oficijelnoj stranici Demokratske fronte u Brčkom.

  --

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  thirty five ÷ 5 =