More

  Skupština Brčko distrikta: Utvrđen dnevni red za 16. redovnu sjednicu

  Bit će održana 27. septembra, dogovoreno je danas na pripremnom sastanku poslanika.

  - Advertisement -

  Nova, 16. redovna, sjednica Skupštine Brčko distrikta BiH bit će održana 27. septembra, dogovoreno je danas na pripremnom sastanku poslanika.

  Prema utvrđenom dnevnom redu, pred poslanicima će se naći Nacrt zakona o nasljeđivanju i Nacrt zakona o vanparničnom postupku u drugom čitanju.

  Bit će razmatrani izvještaji Izborne komisije Brčko distrikta BiH za 2016. godinu, kao i Plan i program rada za 2017. godinu.

  U dnevni red je uvršten i Izvještaj o radu Pravobranilaštva Brčko distrikta BiH za prvo polugodište ove godine, kao i šestomjesečni izvještaj o izvršenju Budžeta Brčko distrikta BiH.

  Pred poslanicima će se naći i izvještaji o reviziji finansijskog poslovanja u prethodnoj godini u nekoliko odjeljenja i institucija Distrikta, kao i izvještaji o reviziji finansijskih izvještaja za 2016. godinu JP „Komunalno Brčko“ i JP “Putevi Brčko“.

  Na dnevnom redu 16. redovne sjednice je i Izvještaj VSTV-a BiH za 2016. godinu, kao i više informacija: Informacija o stanju bezbjednosti za period januar-juni 2017. godine, Informacija o provođenju svih postupaka za utvrđivanje i naplatu akcize od strane Porezne uprave Brčko distrikta BiH, Informacija o poštovanju odluke o ograničavanju upotrebe svih duhanskih proizvoda u službenim prostorijama Skupštine Brčko distrikta BiH i Informacija o realizaciji zaključaka s okruglog stola o borbi protiv korupcije.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  three × two =