More

  Senad Osmanović: Svakodnevno praćenje nivoa higijene u brčanskim školama

  Vlada primila k znanju Informaciju o čišćenju školskih objekata i usvojila zaključak da šef resornog Odjeljenja zajedno sa Inspektoratom Brčko distrikta BiH kontinuirano prati stanje na terenu kada je riječ o čišćenju škola i izvještava Vladu o tome na redovnim kolegijima.

  - Advertisement -

  – Vlada Brčko distrikta BiH održala je 22. vanrednu sjednicu na kojoj je primila k znanju Informaciju o čišćenju školskih objekata i usvojila zaključak da šef resornog Odjeljenja zajedno sa Inspektoratom Brčko distrikta BiH kontinuirano prati stanje na terenu kada je riječ o čišćenju škola i izvještava Vladu o tome na redovnim kolegijima.

  Senad Osmanović, šef Odjeljenja za obrazovanje, istakao je da je ovu informaciju kandidovao na sjednicu Vlade jer je nova firma ušla u posao čišćenja škola 1. 11. 2017. godine, te da su u prva dva dana dostavljeni izvještaji direktora da postoje određeni problemi.

  „Drugi dan je stanje već bilo nešto bolje, ali mi moramo svakodnevno pratiti nivo higijene u školama jer je to od izuzetne važnosti za zdravlje djece“, rekao je Osmanović.

  Vlada Brčko distrikta BiH započela je danas i nastavak 27. redovne sjednice na kojoj je usvojila Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnim djelatnostima – navedeno je u pisanoj informaciji iz Vlade.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  five + three =