SDS: Uroš Vojnović više nije član Kluba SDS-NDP

  "Srpska demokratska stranka će se suprotstaviti namjeri tajkuna SNSD-a i HDZ-a za nove pljačke budžetskih para", naglašavaju.

  SDS: 'Svojom podrškom SNSD-u je odlučujuće pomogao da se tajkuni iz SNSD-a preko gradonačelnika Milića obračunaju sa članovima Vlade SDS-a i NDP-a' [Arhiva]

  Srpska demokratska stranka (SDS) obavijestila je predsjednika Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Eseda Kadrića da zastupnik Uroš Vojnović više nije član Kluba SDS-NDP (Narodni demokratski pokret) u ovom zakonodavnom organu.

  “Vojnović koji je mandat dobio na listi SDS-NDP, svojom podrškom SNSD-u (Savez nezavisnih socijaldemokrata) je odlučujuće pomogao da se tajkuni iz SNSD-a preko gradonačelnika Milića obračunaju sa članovima Vlade SDS-a i NDP-a”, navode iz ove stranke.

  ‘Suprotstavljanje namjeri tajkuna’

  “Srpska demokratska stranka će se suprotstaviti namjeri tajkuna SNSD-a i HDZ-a (Hrvatska demokratska zajednica) za nove pljačke budžetskih para”, naglašavaju, preciziravši o čemu se radi:

  “Ovaj put se radi o planu oko spalionice otpada koja bi se pravila na pijaci Arizona i tako obezbijedila nove prihode onima koji su na tom projektu i do sada izvukli milione eura iz džepova građana.”

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  × 6 = fifty four