SDS Brčko: Ničega u BiH neće biti ukoliko šteti Srbima, pa tako ni jučerašnjeg fantomskog praznika, pa ni same BiH

Foto: BDC TV - Arhiva

Na Facebook stranici SDS Brčko oglasio se povodom automobila koji su se vozali Ilićkom sa zastavama RBiH. Saopštenje prenosimo bez izmjena:

[SAOPŠTENJE]  Provokacija jučerašnjih „automobilista“ sa neprijateljskim zastavama u srpskom naselju Ilićka nam nije bila neophodna da bi smo znali puste želje onih koji su juče slavili.
Politikama koje stoje iza ovakvih performansa poručujemo da smo dobro proučili kapitalno djelo Alije Izetbegovića pod nazivom „Islamska deklaracija“ u kojem je autor predočio put za stvaranje islamske države na ovim prostorima mnogo ranije nego što je takva tvorevina nastala na području Sirije i Iraka i da nećemo dozvoliti da se ista instalira pod maskom unitarne i građanske Bosne i Hercegovine.

Ipak nije na odmet da uživo pokažu mlađim srpskim generacijama koliko je stvaranje i odbrana Republike Srpske nužnost i sveta obaveza svakog Srbina. Na kraju, da se zna, ničega u Bosni i Hercegovini neće biti ukoliko šteti Srbima, pa tako ni jučerašnjeg fantomskog praznika, pa ni same Bosne i Hercegovine.

Informativna služba
--