More

  SBiH Brčko: Upriličen razgovor sa stanovnicima MZ Dizdaruša

  spot_imgspot_img

  [SAOPŠTENJE] Večeras su predstavnici Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu Brčko distrikta BiH u prostorijama mjesne zajednice Dizdaruša upriličili razgovor sa stanovnicima ovoga mjesta.

  Šef Odjela za komunalne poslove u Vladi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Majazudin Vehabović upoznao je prisutne sa započetim projektima iz domena odjela kojim rukovodi.

  Šef Vladinog odjela za stručne i administrativne poslove u Vladi Brčko distrikta BiH Nedim Hamzabegović prisutne je pozvao da u rješavanju bilo kakvih problema koje tište ovo naselje mogu računati na kadrove Stranke za Bosnu i Hercegovinu koji će im pružiti bezrezervnu podršku.

  Predsjednik Vijeća i dopredsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu prim.dr. Zijad Nišić je prisutne upoznao sa detaljima oko nedavno održanih stranačkih izbora.

  -Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Semir Efendić je dolaskom na poziciju prvog čovjeka Stranke unio veliku energiju i entuzijazam koji garantiraju da će SBiH biti politička armatura Bosne i Hercegovine i predvodnik EU integracija i NATO puta-kazao je dr. Nišić.

  Pitanja građana se se uglavnom odnosila na infrastrukturne projekte, a veći dio razgovora se odnosio na spašavanje fudbalskog kluba Dizdaruša.

  Predsjednik kluba je ukratko upoznao prisutne sa problemima sa kojima se susreću, te je izrazio zahvalnost predstavnicima Stranke za Bosnu i Hercegovinu Vijeće Brčko koji su se nesebično angažirali na prevazilaženju problema.

  Sastanak je okončan pristupanjem novog člana Stranci za BiH, hadži Safeta Iljazovića, te mu je dodijeljena članska kartica i upućena dobrodošlica.

  Organizator sastanka je bio Mjesni odbor SBiH Dizdaruša.

  Vijeće SBiH Brčko distrikt BiH

  Čitano

  Povezani članci