More

  SBB: Građani Brčko distrikta BiH zaslužuju promjene i bolju budućnost

  - Advertisement -
  Autor: SBB Organizacija za Brčko distrikt BiH

  Nakon što su na Konstitutivnoj sjednici potvrđeni mandati novoizabranih poslanika te imenovano rukovodstvo Skupštine Brčko distrikta BiH i Gradonačelnik, Organizacija SBB za Brčko distrikt nastavlja svoj dalji parlamentarni rad kao opoziciona stranka ne odustajući od PRINCIPIJELNOSTI I ODGOVORNOSTI kao osnovnih postulata naše političke platforme.

  SBB u Brčko distriktu je vodio fer i poštenu kampanju koju je prepoznalo 2574 birača te nam dalo svoj glas s punim pravom očekujući promjene i „Bolju budućnost za sebe i svoje porodice“.

  Tokom trajanja postizbornih pregovora SBB je bio spreman na kompromise i saradnju sa svim bošnjačkim parlamentarnim strankama ali istovremeno ne odustajući od svojih principa gdje interesi pojedinaca ne smiju biti ispred interesa naroda.

  S tim u vezi naše dalje političko djelovanje u Skupštini Distrikta će se zasnivati na odgovornosti i principijelnosti prije svega prema našim biračima koje nećemo izdati, ali i borbi za prava, jednakosti i slobode svih građana Brčko distrikta BiH.

  Poštujući izbornu volju građana, poslanici SBB-a će u narednom periodu djelovati kao konstruktivna opozicija ali i opozicija koja će odlučno ukazivati na sve poteze vlasti koji budu protiv interesa Bošnjaka i svih drugih naroda u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine.

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img