More

  SBB Brčko distrikta BiH zbog pogoršanja epidemiološke situacije prekida održavanje predizbornih skupova u zatvorenom prostoru

  - Advertisement -
  Sponzorisan članak / Autor: SBB Brčko distrikta BiH

  Zbog drastičnog pogoršanja epidemiološke situacije te povećanja broja oboljelih od virusa Covid-19, Izborni štab SBB-a Organizacija za Brčko distrikt BiH je donio odluku da do daljeg prekida organizovanje svih predizbornih skupova u zatvorenom prostoru na području distrikta.

  Kao i do sada SBB će i ubuduće nastupati odgovorno i principijelno jer ljudski životi su važniji od glasova u kampanji. U svrhu zaštite zdravlja građana, Izborni štab Saveza za bolju budućnost u Brčko distriktu BiH je odlučio da u narednom periodu ne organizuje predizborne skupove u zatvorenom prostoru.

  SBB će svoju kampanju nastaviti i dalje ali koristeći druge načine komunikacije sa biračima i isključivo organizovanjem promotivnih aktivnosti na otvorenom uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje je propisao Krizni štab Brčko distrikta BiH.

  U narednom periodu ćemo pomno pratiti dalji razvoj situacije oko širenja pandemije virusa korona u Brčko distriktu BiH te preporuke Kriznog štaba na osnovu kojih ćemo odlučiti da li ćemo ovu odluku promijeniti do održavanja izbora 15. novembra.

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img