More

  Sanjin Vidović novi je trener muške pionirske i predpionirske selekcije KK “Lavovi” Brčko

  - Advertisement -

  Sanjin Vidović novi je trener muške pionirske i predpionirske selekcije Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko.

  Sanjin Vidović rođen je 12. juna 1972. godine u Brčkom, gdje je i napravio svoje prve košarkaške korake sa 12 godina.

  Kroz bogatu igračku karijeru igrao je za “Beovuk”, “Zemun”, “Napredak Kruševac”, “Sloboda Ditu”, “Radnik Bijeljina” i “Beobanku”, sa kojom je igrao i polufinale prvenstva Savezne Republike Jugoslavije.

  Inostranu karijeru obilježio je nastup u ekipi “Telekom Bonn” Njemačka u periodu od 2002. do 2006. godine, sa kojom je nastupao i u evropskom ULEB kupu.

  Od 2014. do 2019. godine u dva navrata je vodio seniorsku selekciju KK “Brčko distrikt BiH”,ujedno radeći i sa mlađim uzrasnim kategorijama.

  Sanjin Vidović će u “Lavovima” predvoditi pionirsku (2007-2008) i predpionirsku (2009-2010) selekciju, koje nastupaju u Prvenstvu Republike Srpske za mlađe kategorije na nivou Područnog košarkaškog saveza (PKS) Bijeljina.

  “Izuzetno mi je drago što ću imati priliku da radim i prenosim svoje iskustvo i znanje na najmlađe košarkaše KK “Lavovi”. “Lavovi” su odavno postali prepoznatljivi po kvalitetnom radu sa mlađim selekcijama i poziv predsjednika Vukadinovića da se priključim klubu me je zaista iznenadio, ali sa druge strane i mnogo obradovao. Daću sve od sebe da mladi i talentovani dječaci izrastu u vrhunske košarkaše, a prije svega dobre ljude”, istakao je Vidović nakon ozvaničenja saradnje.

  U ime kluba, dobrodošlicu Sanjinu Vidoviću poželio je predsjednik “Lavova” Boško Vukadinović, koji je ovom prilikom istakao: “Lično sam presrećan što je Sanjin prihvatio poziv da se priključi našem klubu i sa velikom sigurnošću mogu reći da smo sa njim dobili jedan dodatni kvalitet i iskustvo koji su nam nedostajali u prethodnom periodu. Sanjin je vrhunski profesionalac koji ulaže mnogo energije u ono čime se bavi, a kao posljedica svega toga dolaze i rezultati. Želja svih u klubu je da napravimo dodatni iskorak kada je riječ o muškoj košarci i vjerujem da će Sanjin biti jedna važna karika u ostvarenju tih želja”.

  Prvi trening sa pretpionirima trener Vidović ima već danas. Sanjinu želimo dobrodošlicu i mnogo sreće u radu!

  Press služba KK „Lavovi“ Brčko 
  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img