Razija Mujanović objavila otvoreno pismo! Veliki problemi u Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine

Legendarna bosanskohercegovačka košarkašica Razija Mujanović, koja obnaša funkciju tim menadžera ženske košarkaške selekcije, poslala je pismo Upravnom odboru Košarkaškog saveza BiH, koje je i javno objavila na društvene mreže.

Ona u pismu govori o problemima sa kojima se susretala ženska košarkaška reprezentacija, a to je samo nastavak priče koju su ona i selektor Goran Lojo načeli tokom gostovanja kod Njemačke u kvalifikacijama.

Obzirom da se već dugo špekuliše i komentariše da je ‘nešto trulo u državi Danskoj’ (čitaj – KS BiH), a moj poslani izvještaj Upravnom odboru je procurio u javnost putem pojedinih portala i izvora, osjećam dužnost da s vama podijelim isti. Iako se nisam htjela oglašavati pred utakmice, smatram da je pravedno da to pročitate na mojoj stranici, a ne kroz druge medije. Ipak ste vi tražili da budem u Savezu i vama to dugujem. I moje strpljenje ima granice. Zbog budućnosti košarke u Bosni i Hercegovini i generacija koje dolaze. Sportski pozdrav – napisala je Mujanović na društvenim mrežama uz fotografije podnijetog izvještaja.

U izvještaju, koji kompletan možete pročitati na fotografijama ispod, je navela brojne probleme i opstrukcije sa kojima se suočavala ona i reprezentacija, te je uputila i niz kritika i optužbi na račun generalnog sekretara KSBiH Amera Čolana.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
    Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje