More

  Pucnjava u Bijeljini: Potraga za počiniocima iz Brčkog, dva lica ranjena

  spot_imgspot_img

  Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da traje intenzivna potraga za dvije osobe koje su u bjekstvu nakon incidenta u Bijeljini.

  Podsjetimo, Policijskoj stanici Bijeljina, oko dva sata, prijavljeno je da je u blizini ugostiteljskog objekta došlo do pucnjave.

  “Patrola policije izašla je na lice mjesta, i zatekla sa povredama, najvjerovatnije od oružja, O.P. iz Brčkog i P.K. iz Gradiške, koji je policijski službenik Specijalne antiterorističke jedinice”, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

  Saznajemo da je policija ustanovila da je prethodno više lica iz Brčkog fizički napalo S.G. iz Bijeljine.

  “S.G. iz Bijeljine napadnut je dok je pokušavao da spriječi drugog nepoznatog muškarca koji je fizički nasrnulo na djevojku u vozilu. Tokom toga, nepoznati muškarci su pucali u pravcu automobila, a intervenisali su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, usljed čega je jedan povrijeđen”, naveli su iz policije.

  Lukač je, u međuvremenu, saopštio da je stanje pripadnika SAJ-a stabilno.

  On je potvrdio da su incident napravile osobe koje su od ranije poznate policiji kao „bezbjednosno interesantne“.

  “Naši policajci koji su bili u civilu su se umiješali, jer je jedno lice maltretiralo žensku osobu, fizički je tukao i pokušavao da uđe u auto. Došlo je i do upotrebe oružja od tih lica i naši pripadnici su odgovorili”, rekao je Lukač.

  Čitano

  Povezani članci