Prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta pod pokroviteljstvom Otiska

Prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta BiH – Sportal.ba od danas će djelovati pod pokroviteljstvom najutjecajnijeg i najpopularnijeg portala u ovoj lokalnoj zajednici – Otisak.ba. I u ovom obliku nastavit će da radi na realizaciji cilja osnivača Sanjina Kenjića.

“Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima”, izjavio je on.

- Reklama -

Sportal će u narednom periodu uvoditi brojne novitete, kako bi svim ljubiteljima sporta pružio što kvalitetniji sadržaj kroz kvalitetne tekstove, fotografije, grafike i video zapise.

“Pokušat ćemo ostvariti saradnju sa svim ozbiljnijim sportskim kolektivima i pojedincima na području Brčko distrikta BiH, ali i šire. Radit ćemo na tome da u ovaj projekat uključimo što više relevantnih faktora, s ciljem promocije svih pozitivnih vrijednosti koje sa sobom nosi sport”, poručio je Adis Mujdanović, glavni i odgovorni urednik Otiska i Sportala.

Sportal je osnovan 11.11.2019. godine. Za relativno kratko vrijeme postao je prepoznat od strane brčanske sportske javnosti. Nakon kraće pauze, portal nastavlja sa radom u punom kapacitetu!