Promo: Komunalno nudi uslugu uređenja, održavanja i/ili košenja zelenih i drugih površina

  [Ustupljeno Otisku]

  JP “Komunalno Brčko” d.o.o. Brčko distrikt BiH je zaduženo za održavanje javnih i zelenih površina i saobraćajnica na teritoriji Brčko distrikta BiH, a ove poslove izvodi prema godišnjem planu i programu nadležnog odjeljenja Vlade Distrikta.

  No, u okviru svojih djelatnosti nude i uslužno košenje, održavanje i uređenje zelenih površina, cvjetnjaka, dvorišta i drugih površina, za čijim uređenjem pravno ili fizičko lice ima potrebu.

  “Naše preduzeće omogućava svim zainteresovanim klijentima da na jednom mjestu i sa jednim izvođačem dogovore sve vrste radova na uređenju vanjskog prostora kuće, vikendice, poslovnog prostora ili drugog objekta”, navodi se u saopćenju Komunalnog.

  U okviru izvođenja radova, preduzeće može da ponudi krčenje terena, čišćenje od šuta i uređenje terena, zemljane radove, uređenje bašte i vrta, sadnju biljaka, zatim redovno košenje trave, suzbijanje korova u travnjaku, orezivanje biljaka, orezivanje i sječenje grana i stabala, prihranu travnjaka, prihranu sezonskih i višegodišnjih biljaka, sakupljanje lišća i druge radove na održavanju i uređenju zelenih površina, kontinuirano ili po potrebi.

  “Osim navedenog, u mogućnosti smo i da svojim potencijalnim klijentima ponudimo projektovanje terena, odnosno da najprije osmislimo prostor i ocijenimo njegove dimenzije, funkciju i potrebe za korisnika. Naši stručnjaci će napraviti pravi izbor biljaka i materijala koji će svako dvorište ili poslovni prostor učiniti toplijom, zdravijom, funkcionalnijom i prijatnijom sredinom za boravak i rad, tj. možemo da osmislimo dio vašeg životnog prostora”, navode iz ovog preduzeća.

  Za više informacija možete pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07 i podnijeti zahtjev za uslugama održavanja na info pultu Službe za odnose s kupcima. Radovi se izvode u skladu sa cjenovnikom usluga RJ Čistoća, koji je naveden u korisničkom servisu na web-stranici preduzeća.

  [Ustupljeno Otisku]
  [Ustupljeno Otisku]
  Promotivni/sponzorirani članak.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  sixty seven + = seventy seven