Promo: Komunalno Brčko pruža uslugu košenja i održavanja zelenih površina

  U ove usluge spadaju košenje, održavanje i uređenje zelenih površina, industrijskih kompleksa, dvorišta, cvjetnjaka i drugih površina, za čijim uređenjem i održavanjem pravno ili fizičko lice ima potrebu.

  [Ustupljeno Otisku]

  JP “Komunalno Brčko” pruža usluge održavanja zelenih površina.

  U ove usluge spadaju košenje, održavanje i uređenje zelenih površina, industrijskih kompleksa, dvorišta, cvjetnjaka i drugih površina, za čijim uređenjem i održavanjem pravno ili fizičko lice ima potrebu.

  “Jedna od firmi koja je zadovoljna našim uslugama je Bakarni lonac, sa kojom smo sklopili ugovor za poslove košenja oko 3.000 metara kvadratnih travnate površine, oko kompleksa restorana, hotela i gastro-centra u Plazuljama nadomak Brčkog, koju pružamo redovno 3-4 puta mjesečno”, navode iz Komunalnog.

  [Ustupljeno Otisku]
  Ovo preduzeće omogućava svim zainteresovanim klijentima da na jednom mjestu i sa jednim izvođačem dogovore sve vrste radova na uređenju vanjskog prostora kuće, vikendice, poslovnog prostora, industrijskog ili drugog pogona.

  U okviru izvođenja radova, preduzeće može da ponudi:

  – redovno košenje trave,
  – uređenje dvorišnog prostora (okućnice, industrijski kompleks),
  – sadnju biljaka,
  – prihranu travnjaka,
  – prihranu sezonskih i višegodišnjih biljaka,
  – suzbijanje korova u travnjaku,
  – orezivanje biljaka,
  – orezivanje i sječenje grana i stabala,
  – sakupljanje lišća,
  – krčenje terena,
  – čišćenje od šuta,
  – zemljane radove i druge radove na održavanju i uređenju zelenih površina, kontinuirano ili po potrebi.

  “U mogućnosti smo da svojim potencijalnim klijentima ponudimo projektovanje terena, odnosno da najprije osmislimo prostor i ocijenimo njegove dimenzije, funkciju i potrebe za korisnika. Naši stručnjaci će napraviti pravi izbor biljaka i materijala koji će svako dvorište ili poslovni prostor učiniti toplijom, zdravijom, funkcionalnijom i prijatnijom sredinom za boravak i rad.”

  [Ustupljeno Otisku]
  Za više informacija možete pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07 i podnijeti zahtjev za uslugama održavanja na info pultu Službe za odnose s kupcima u Ulici Tina Ujevića 66. Radovi se izvode u skladu sa cjenovnikom usluga RJ Čistoća, koji je naveden u korisničkom servisu na web-stranici preduzeća, a svaki klijent će prije izvođenja radova biti upoznat sa cijenom radova. (Promotivni/sponzorirani članak)

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  sixty six ÷ = sixty six