Produžen rok za dostavljanje projektnih prijedloga za podršku razvoju preduzetništva žena u Brčko distriktu

Autor: Agencija za razvoj preduzeća Eda

Rok za podnošenje prijava po Javnom pozivu za dostavljanje koncepata projektnih prijedloga za podršku razvoju preduzetništva žena u Brčko distriktu BiH putem bespovratnih finansijskih sredstava iz Mehanizama za podršku implementaciji strategija razvoja MSP, produžava se s krajnjim rokom za dostavljanje prijava: 15.10.2019. godine, do 15.00 časova. 

 Cilj javnog poziva je podrška razvoju preduzetništva žena u Brčko distriktu BiH, putem provođenja mjera podrške definisanih u Akcionom planu za razvoj ženskog preduzetništva u Brčko distriktu BiH (2018 -2021).

Koncepte projektnih prijedlog mogu da dostave udruženja građana i fondacije, poslovna udruženja, privredne komore i razvojne agencije.

Ukupan raspoloživi iznos bespovratnih finansijskih sredstava za ovaj javni poziv je 60.000,00 KM. Minimalni iznos bespovratnih finansijskih sredstava koja mogu biti odobrena za pojedinačni projekat je 10.000,00 KM, a maksimalni iznos je 20.000,00 KM. Sredstva mogu biti korištena za realizaciji projekata koji doprinose razvoju preduzetništva žena.

Javni poziv sa detaljnim informacijama i obrascima je dostupan na linku: https://edabl.org/wp-content/uploads/2019/09/oglas_web_BD1-produzen-rok.pdf

Javni poziv je raspisan u okviru projekta „Evropski akt o malom biznisu kao okvir strategija i politika za mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini – SBA u BiH“, koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

five × 6 =