Predstavnici Puteva Brčko razgovarali sa supervizorom za BDBiH Scanlanom

Predstavnici JP “Putevi Brčko” d.o.o su se jučer sastali sa Supervizorom za Brčko distrikt BiH, Michael Scanlan. Na sastanku se razgovaralo o značaju i ulozi koju Preduzeće ima u lokalnoj zajednici, realizovanim aktivnostima sa posebnim osvrtom na izgrađenu obilaznicu oko Brčkog i ostale infrastrukturne projekte. Takođe je bilo riječi o načinu finansiranja i funkcionisanja Preduzeća.

Učesnici sastanka su Supervizora informisali o eventualnim aktivnostima oko realizacije i potrebe rekonstrukcije mosta preko rijeke Save, hodograma aktivnosti, finansijske kontrukcije sa naglaskom na obimu aktivnosti koje će omogućiti ponovno odvijanje teretnog saobraćaja te eventualna učešća Preduzeća u tim aktivnostima uz prethodnu saglasnost Skupštine Brčko distrikta BiH.

Sastanak je bio konstruktivan, sadržajan i koristan.

Autor: Putevi Brčko
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

forty ÷ four =