More

  Predsjednik Skupštine posjetio Mjesnu zajednicu Grčica

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  [SAOPŠTENJE] Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić posjetio je danas Mjesnu zajednicu Grčica i sa rukovodstvom i građanima te mjesne zajednice razgovarao, prije svega, o problemima u radu mjesne ambulante u posljednjih sedam dana.

  Predsjednik Skupštine informisao je građane da od danas  ambulanta i laboratorija ponovo rade u punom kapacitetu u redovnim terminima kao i ranije, te da je do problema u radu došlo zbog odlaska na bolovanje nekoliko zaposlenih usljed zaraze kovidom.

  „U razgovoru s menadžmentom Javne zdravstvene ustanove  iznašli smo rješenje i ambulanta je ponovo počela s uzorkovanjem nalaza krvi. Iskoristili smo priliku da razgovaramo i o poboljšanju usluga ambulante, što ću prenijeti menadžmentu Javne zdravstvene ustanove”, rekao  je Milić.

  Napomenuo je da je  ovom prilikom razgovarano i o neophodnom saniranju napuštenog gradilišta preko puta objekta Mjesne zajednice i uklanjanju dizalice s tog mjesta jer godinama predstavljaju opasnost za građane, o čemu je, kako je rekao, obavijestio predstavnike Inspektorata.

  Milić je najavio da će sljedeće godine u toj mjesnoj zajednici početi izgradnja Omladinskog centra, jednog od značajnijih projekata Grčice. Predsjednik Mjesne zajednice Grčica Vedran Jovičić zahvalio se predsjedniku Skupštine na posjeti i na pomoći oko rješavanja gorućih problema te mjesne zajednice.

  Skupština Brčko distrikta BiH
  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img