Predsjednik HDZ-a 1990 posjetio Brčko distrikt BiH

Autor: HDZ 1990 BDBiH

Predsjednik HDZ 1990 BiH, g. Ilija Cvitanović, i glavni tajnik HDZ 1990, g. Ivica Gašpar, boravio je dana 30.9.2019. godine u radnom posjetu Organizaciji HDZ 1990 Brčko distrikta BiH.

Predstavnike središnjice dočekao je predsjednik Organizacije HDZ 1990 Brčko distrikta BiH, g. Tomislav Stjepanović, uz članove Odbora, te Predstojnik Odjela za raseljene osobe, izbjeglice i stambena pitanja, g. Petar Vrhovac.

Predsjednik HDZ 1990 BiH upoznao je sudionike sastanka o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te mogućim razvojem političke situacije u BiH te značaju Brčko distrikta BiH u tom pogledu.

Posebno je naglašena porazna politika koja  za rezultat ima da je u zadnje 4 godine iz Bosne i Hercegovine iselilo više od 50 tisuća mladih i obrazovanih Hrvata, a pogubno je da više nije trend da odlaze samo muškarci u potrazi za poslom, kako bi prehranili svoje obitelji, nego odlaze cijele obitelji i sve je više praznih sela, pa i gradova, a domovi ostaju pusti.

Odlaze ne samo neuposleni, nego i oni koji su u radnom odnosu zahvaljujući negativnoj selekciji, korupciji, kriminalu, nepotizmu. Zavladalo je opće beznađe, apatija, jedna kolektivna agonija hrvatskoga naroda.

Mi se u HDZ-u 1990 nećemo i ne želimo pomiriti sa ovakvim stanjem, znamo što i koliko možemo kako bismo Bosnu i Hercegovinu učinili zemljom dostojnom življenja, a svakog njezinog građanina dostojnim čovjekom.

Svjesni smo da naš put nije lak, ali smo spremni boriti se za život dostojan svakog čovjeka.

--

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

one + = 8