Predsjednik HDZ-a 1990 posjetio Brčko distrikt BiH

Autor: HDZ 1990 BDBiH

Predsjednik HDZ 1990 BiH, g. Ilija Cvitanović, i glavni tajnik HDZ 1990, g. Ivica Gašpar, boravio je dana 30.9.2019. godine u radnom posjetu Organizaciji HDZ 1990 Brčko distrikta BiH.

- Reklama -

Predstavnike središnjice dočekao je predsjednik Organizacije HDZ 1990 Brčko distrikta BiH, g. Tomislav Stjepanović, uz članove Odbora, te Predstojnik Odjela za raseljene osobe, izbjeglice i stambena pitanja, g. Petar Vrhovac.

Predsjednik HDZ 1990 BiH upoznao je sudionike sastanka o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te mogućim razvojem političke situacije u BiH te značaju Brčko distrikta BiH u tom pogledu.

Posebno je naglašena porazna politika koja  za rezultat ima da je u zadnje 4 godine iz Bosne i Hercegovine iselilo više od 50 tisuća mladih i obrazovanih Hrvata, a pogubno je da više nije trend da odlaze samo muškarci u potrazi za poslom, kako bi prehranili svoje obitelji, nego odlaze cijele obitelji i sve je više praznih sela, pa i gradova, a domovi ostaju pusti.

Odlaze ne samo neuposleni, nego i oni koji su u radnom odnosu zahvaljujući negativnoj selekciji, korupciji, kriminalu, nepotizmu. Zavladalo je opće beznađe, apatija, jedna kolektivna agonija hrvatskoga naroda.

Mi se u HDZ-u 1990 nećemo i ne želimo pomiriti sa ovakvim stanjem, znamo što i koliko možemo kako bismo Bosnu i Hercegovinu učinili zemljom dostojnom življenja, a svakog njezinog građanina dostojnim čovjekom.

Svjesni smo da naš put nije lak, ali smo spremni boriti se za život dostojan svakog čovjeka.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

98 − = ninety six