Pozorište “Maslačak”: Predstave Pepa Prase i Pepeljuga u Brčkom (petak i subota)

Foto: Ilustracija / Pozorište Maslačak

PEPELJUGA

Moderna verzija istoimene pripovijetke Braće Grim. Priča o sukobu dvije razmežene sestre i njihovoj ljubomori prema prelijepoj polusestri po imenu Pepeljuga. Predstava bogata raskošnim kostimima i scenografijom, izaziva smijeh kod djece ali i roditelja. Koja će se od sestara udati za princa, da li će Pepeljuga uspjeti da ode na bal, kako pelšu zle sestre, šta se dešava u noći dok traje kraljevski bal… saznajte pogledavši predstavu.

Tekst: Igor Bojović

Režija: Nenad Blagojević

Pepa Prase

Predstava „Pepa Prase“ svakako je hit među najmlađom publikom. Dobro poznata tv junakinja Pepa Prase sa svojom porodicom- bratom Džordžom, mamom i tatom prase izlazi na scenu, i vraća osmehe na lica, počevši od svog groktanja, valjanja po blatu do grudvanja u snijegu sa Dzordzom.

Pozorištance „Maslačak“ ima dve predtave na temu ove popularne tv porodice, „Pepa Prase-Snijeg“ i „Pepa Prase-Kiša“. U prvoj verziji mogu se vidjeti avanture,reakcije i dogodovštine Pepe i njene porodice na snijegu a u drugoj na kiši. Ono što povezuje obe predstave jeste Pepa i njena porodica koja na svakom izvodjenju uplovi u novu avanturu sa bezbroj komičnih momenata.

Tekst i režija: Dušan Ranković

DOM KULTURE- BRČKO

petak  29.10. u 18h PEPELJUGA

subota 30.10. u 12h PEPA PRASE
Ulaznice možete rezervisati na :

0644073188, a podići ih na biletarnici DOMa KULTURE- BRČKO pred samu predstavu.

--