More

  Posljednji selam Ademu Ribiću

  Autor teksta: Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1995 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine 

  Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1996 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine, u utorak, 10. novembra ove teške godine pune iskušenja, ostalo je bez još jednog dragog i pouzdanog prijatelja, kada se na bolji svijet preselio rahmetli Adem Ribić.

  Za sve koji su imali sreću poznavati ga, njegov odlazak ostavio je prazninu. Ostat će upamćen po toploti ljudskosti i prijatnom pristupu svakom sagovorniku, po dobroti koja je izbijala iz njega, po nevjerovatnoj energiji koju bi prenosio na sve oko sebe i ljubavi i predanosti prema svemu što je radio.

  Naš grad i naša domovina ostali su bez istinskog i odonog patriote. Najveći gubitak podnijeti će porodica ali i njegovi Šatorovići, koje je s ponosom predstavljao i čuvao.

  Svima koji osjećaju bol i tugu zbog gubitka ovog dragog insana, posebno porodici, rodbini, kolegama i prijateljima rahmetli Adema Ribića, Udruženje demobilisanih boraca Armije Republike Bosne i Hercegovine 1992-1996 u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine izražava najdublje saučešće. Molimo Svevišnjeg da mu oprosti grijehe i da ga uvede u dženetske bašče.

  Inna lillahi we inna ilejhi radži’un

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI