More

  Poslanik u brčanskoj Skupštini Uroš Vojnović pomogao opštini Lopare

  On je povezao ovu opštinu sa Miroslavom Kojadinovićem, koji je nakon poplava 2014. godine poklonio Distriktu četiri vozila za zaštitu i spasavanje.

  - Advertisement -

  Poslanik u Skupštini Brčko distrikta Uroš Vojnović pomogao je opštini Lopare da dobije sanitetsko vozilo.

  On je povezao ovu opštinu sa Miroslavom Kojadinovićem, koji je nakon poplava 2014. godine poklonio Distriktu četiri vozila za zaštitu i spasavanje.

  Domu zdravlja Lopare uručeno je sanitetsko vozilo vrijedno 17.000 evra, donacija Kojadinovića, koji radi u Njemačkoj, a porijeklom je iz Bosne i Hercegovine.

  Kojadinović kaže da je u ranijem razgovoru sa načelnikom opštine Lopare Radom Savićem saznao da je ovoj lokalnoj zajednici prijeko potrebno sanitetsko vozilo i da je zadovoljan što je bio u mogućnosti da pomogne.

  On je napomenuo da sa njim radi stručni tim ljudi koji utvrđuje da li je pomoć potrebna, te podržava i odobrava projekte opštinama.

  Veoma značajna donacija

  Direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković rekao je da ovo sanitetsko vozilo mnogo pomoći u radu i da će poboljšati kvalitet usluge za 9.000 zdravstvenih osiguranika.

  “Vozilo ima najsavremeniju opremu za dijagnostiku, zatim kiseonik, setove za ampuliranu i infuzivnu terapiju, te EKG”, rekao je Nešković i dodao da je prevoz pacijenata važna stavka u radu Doma zdravlja Lopare, s obzirom na to da se ova opština prostire na 350 kilometara kvadratnih.

  Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić zahvalio je u ime opštine donatorima.

  “Opština Lopare je razuđena i ovo sanitetsko vozilo, koje je opremljeno najmodernijom opremom, značajno će pomoći u spasavanju života ljudi”, rekao je Ristić.

  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceAgencije

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  − three = four