More

  Poslanici u skupštinskim klupama 8. septembra

  [SAOPŠTENJE] Poslanici Skupštine Brčko distrikta BiH nakon redovne ljetne pauze u skupštinske klupe vraćaju se u srijedu, 8. septembra kada će biti održana 13. redovna sjednica.

  Na dnevnom redu 13. redovne sjednice, koji je utvrđen danas na sastanku šefova poslaničkih klubova, naći će se 55 tačaka.

  Predsjednik Skupštine Siniša Milić rekao je da je u dnevni red uvršten prijedlog Nacrta zakona o električnoj energiji Brčko distrikta koji je usvojen na sjednici Vlade, kao i  informacija o aktuelnom stanju bezbjednosti, što je urađeno na zahtjev skoro svih poslaničkih klubova.

  Milić je napomenuo da su u dnevni red uvrštene informacije o aktuelnoj epidemiološkoj situaciji i o alokaciji sredstava koja se dodjeljuju BiH od strane Međunarodnog monetarnog fonda, dok je na zahtjev glavnog revizora, za narednu sjednicu, odgođeno razmatranje revizorskih izvještaja.

  „Bili smo spremni da raspravljamo o tim revizorskim izvještajima, ali iz tehničkih razloga to ćemo morati učiniti na jednoj od narednih sjednica“, pojasnio je Milić.

  Predsjednik Milić je istakao da zbog obimnog dnevnog reda, a u cilju kvalitetne diskusije, postoji mogućnost da sjednica traje dva dana ili da preostale tačke dnevnog reda budu prebačene za narednu sjednicu.

  Skupština Brčko distrikta BiH

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI