More

  Posjetite novi salon madraca branda MojSan u Mercator centru Brčko

  [PROMO] Brčko je postalo bogatije za prvi specijalizirani studio sistema za spavanje domaćeg branda MojSan. 

  Sedmi po redu MojSan SHOP otvoren je u Brčkom, u prizemlju Mercator centra. Ovaj moderno uređeni, savremeni sleeping studio MojSan SHOP Brčko se nalazi u prizemlju Mercator centra i odlikuje se konceptom pažljivo osmišljenim i orijentisanim ka kupcu sa kolekcijom proizvoda za spavanje koja uključuje paletu više od dvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, tapaciranih kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san. 

  “Za one koji se odluče za kupovinu u MojSan SHOP Brčko, vjerujemo da su interesantne pogodnosti kao što je besplatna dostava za madrace i krevete za sve kupovine sa adresom isporuke u Bosni i Hercegovini, mogućnosti kupovine putem platnih lista za uposlene kao i beskamatno kreditiranje za penzionere putem fonda PIO. Mogućnost kupovine na rate shopping karticama svih vodećih banaka u BiH je također bitna prednost obzirom na rastući trend ove vrste kreditiranja u našim maloprodajnim jedinicama širom BiH”, kažu u brandu MojSan.  

  Isti dan, upriličeno je otvorenje i Mojsan SHOP prodajnog salona u Bijeljini na lokaciji tržnog centra Emporium te će kupci bliži ovoj lokaciji imati iste mogućnosti kupovine. 

  Brand MojSan, uz dva novootvorena sleeping studija u Brčkom i Bijeljini, trenutno broji sedam MojSan SHOP prodajnih lokaciji u gradovima Sarajevu, Zenici, Banjaluci i Tuzli. Početkom godine brand MojSan je investirao značajna finansijska sredstva u nove tehnologije koje su omogućile razvoj i plasiranje na tržište nove kolekcije madraca koja je u potpunosti usklađena sa aktualnim trendovima u industriji sistema za spavanje u svijetu. Pored kolekcije madraca ističe se visokokvalitetna kolekcija Style box spring sistema prezentirana u svim maloprodajnim lokacijama ovog domaćeg, vrlo uspješnog branda. 

  Dobrodošli u MojSan SHOP Brčko!

   MojSan SHOP Brčko

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI