More

  Portal POSAOIBIZNIS.COM: Poziv učenicima Tehničke škole Brčko

  spot_imgspot_img

  Portal POSAOIBIZNIS.COM poziva učenike završnih razreda srednje Tehničke škole u Brčkom da se prijave za izradu besplatnih biznis planova koji će im biti od pomoći prilikom planiranja i otvaranja sopstvenog biznisa, bilo kao samostalni preduzetnik ili kao doo. Prijave na info@cor.ba , kao i na telefon 063 150306.

  Za one koji žele da pronađu posao nakon škole, portal POSAOIBIZNIS.COM pruža aktuelne informacije vezane za tržište rada, te povezuje učenike završnih razreda sa poslodavcima i mladim poduzetnicima. Pored velikog broja informacija, na portalu POSAOIBIZNIS.COM možete pronaći intervjue i savjete od firmi, organizacija i stručnjaka, poput predstavnika Agencije za rad i zapošljavanje BiH koji je objasnio proces prijave za poslove u Sloveniji i Njemačkoj, te predstavnice firme BIMAL koja je, pored objašnjenja procesa zapošljavanja, sa nama podijelila i stručne savjete vezano za prijave za zapošljavanje i same intervjue u firmi.

  Sve to i mnogo više možete pronaći na portalu POSAOIBIZNIS.COM.

  Portal posaoibiznis.com izrađen je u okviru projekta „Od škole do posla“ koji implementira Centar za održivi razvoj, a financijski je pomogla Ambasada SAD-a u Sarajevu.

  Sponzorisan članak.

  Čitano

  Povezani članci