Pop’s Caffe & Food stigao i u Brčko!

Nakon sedam uspješno otvorenih poslovnica, menadžment Pop’s Caffe & Food odlučio je otvoriti i osmi objekat u Brčkom.

Pop’s Caffe & Food je konceptualno nešto novo na lokalnom tržištu, a o kvaliteti njihovih proizvoda, kao i o ljubaznoj i profesionalnoj usluzi govori nam i činjenica da su za 3 godine svog postojanja uspjeli izgraditi poznati brend, uposliti preko 150 ljudi i proširiti mrežu svojih poslovnica na region cijele Bosne i Hercegovine, kažu oni.

  • Istraživajući tržište i potrebe stanovništa, i komunicirajući sa pratiteljima na našim društvenim mrežama uvidjeli smo da je veliki broj onih koji bi rado vidjeli Pop’s Caffe & Food i u Brčkom, tako da smo se odlučili na otvaranje novog objekta, i vjerujemo da ćemo, kao i do sada, dobiti vjerne goste, koji će nas uvijek rado posjećivati, navode.

“Naši gosti zaslužuju samo najbolje” – mišljenja su u Pop’s-u. Stoga su za svoje posjetitelje prilagodili meni sa širokim izborom jela, kako slanih, tako i onih za sladokusce.

Veliki izbor Premium burgera od 100% junećeg mljevenog ramsteka, tortilje, svježe salate iz domaćeg uzgoja, američke palačinke, fritule, sushi palačinke sa sladoledom, wafle,… samo je jedan dio bogate ponude koju možete okusiti samo u Pop’s Caffe & Food-u.

  • Nešto novo u ponudi je i Kepler espresso, koju ste do sada mogli probati samo u našoj poslovnici Sarajevo, a sada ćete u njoj moći uživati i u našem objektu u Brčkom, poručili su iz Pop’s-a.

Otvaranjem novog objekta priliku za rad u Brčkom dobilo je 16 ljudi.

Podsjećamo, u svim Pop’s Caffe & Food objektima “hranu za ponijeti” možete preuzeti na šalteru za preuzimanje ili možete izvršiti narudžbu preko njihovih dostavnih servisa.

Sve informacije o njima, njihovoj ponudi i dostavi možete potražiti na web-stranici, a aktivni su i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pop’s Caffe Food Brčko otvorio je svoja vrata 03.04.2021. u 12:00h na adresi Banjalučka bb.

Radno vrijeme objekta je od 08:00h do 22:00h (trenutno 08:00h do 20:00h).

Sponzorisani članak.

--