Politička organizacija Narod i Pravda Brčko distrikt BiH prekida održavanje predizbornih skupova

Sponzorisan članak / Autor: NiP Brčko

Svjesni situacije da se u Brčko distriktu BiH svakim danom povećava broj oboljelih od koronavirusa te da je nemoguće predvidjeti tok djelovanja virusa, politička organizacija Narod i Pravda Brčko distrikta BiH odlučila je da nakon 01.11.2020. godine privremeno prekine održavanje masovnijih predizbornih skupova jer je u ovom momentu najvažnije zdravlje građana.

Jako nam je žao što nećemo biti u prilici da licem u lice prenesemo naš program 4+1K , ali ćemo se potruditi da u skladu sa epidemiološkim mjerama dođe do svakog građana Brčko distrikta BiH.

Ovom prilikom napominjemo da nećemo više štampati plakate koje smo planirali štampati do kraja kampanje i da ćemo sredstva za tu namjenu preusmjeriti u izradu i kupovinu zaštitnih maski koje ćemo dijeliti građanima Brčko distikta BiH, jer je u ovom trenutku  zdravlje građana najbitnije.

Ukoliko dođe do poboljšanja epidemiološke situacije politička organizacija Narod i Pravda će ponovo organizovati predizborne skupove o čemu će naši članovi, simpatizeri i svi građani Brčko distrikta biti blagovremeno obaviješteni.