More

  Policija Distrikta dozvolila obustavu saobraćaja koja stupa u petak: Ovo su alternativni pravci

  - Advertisement -

  Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je rješenje kojim se odobrava potpuna obustava saobraćaja za sva vozila u ulici Dejtonska u periodu od 11.08.2023. godine od 06.00 sati do 12.08.2023. godine do 06.00 sati, u cilju izvođenja radova na „rekonstrukicji kolovoza u ulici Dejtonska“.

  U navedenom vremenskom periodu saobraćaj će u potpunosti biti obustavljen navedenom dionicom puta i odvijaće se uz adekvatne saobraćajne barijere i signalizaciju, te uz upute od strane izvođača, kao i uz saglasnost i asistenciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

  Na navedenom putu saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima i to:

  – Kružni tok – Bolnica

  – Kružni tok – Brod – zaobilaznica Krepšić i obrnuto.

  Stanovnici koji žive u ulici Dejtonska mogu koristiti alternativni pravac kroz ulicu Mujkići III preko naselja Ivici, kao i kroz ulicu Lejlića iz naselja Gluhakovac ulicom Ciglana pored zgrade Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

  Pozivamo sve privredne subjekte koji u navedenom periodu neće imati pristup svojim poslovnim objektima, da imaju razumijevanja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u navedenom periodu, te da svoje poslove usklade sa navedenim aktivnostima potpune obustave saobraćaja na pomenutoj dionici puta u ulici Dejtonska.

  Otisak.ba

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  eighty eight ÷ = twenty two