Policija BDBiH: Izvršena provala, otuđen televizor

Policija BDBiH (Foto: Otisak.ba / Arhiva)

U izvještajnom periodu (od 15.02.2020. do 17.02.2020. godine) u oblasti kriminaliteta izvršena su dva krivična djela. Izdvajamo prijavu od dana 16.02.2020. godine kada je Policiji Brčko distrikta BiH jedna građanka i prijavila da nepoznato lice izlazi iz obližnjeg dvorišta. Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta i prilikom vršenja uviđaja utvrdili da je izvršena provala i da je otuđen televizor, te da postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično djelo “Teška krađa” iz člana 281 stav 1 KZ Brčko distrikta BiH.

U dane vikenda nije bilo evidentiranih značajnijih događaja narušavanja javnog reda i mira, dok su pripadnici Policije Brčko distrikta BiH u navedenom vremenskom periodu obezbijedili sve vjerske, kulturne, sportske, tradicionalne i druge javne skupove koji su održani u Distriktu i isti su protekli bezbjedno.

- Reklama -
Piše: Portparol Policije BDBiH Dževida Hukičević
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

× six = thirty