More

  Podrška Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini u prevenciji i borbi protiv korupcije

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  [SAOPŠTENJE]  Šef Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Goran Pisić sastao se danas u Brčkom sa Erikom Larsonom Višim savjetnikom za borbu protiv korupcije pri Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini i Žarkom Ćosićem direktorom Kancelarije za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

  Tokom sastanka razgovaralo se o strateškim i pojedinačnim aktivnostima Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Kancelarije za za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Erik Larson viši savjetnik za borbu protiv korupcije pri Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u BiH,  naglasio je značaj integrisanih istraga u borbi protiv korupcije. Takođe je istaknuto da  Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini daje snažnu podršku prevenciji korupcije i borbi protiv svih vidova korupcije.

  Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine i Kancelarija za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, samostalno i u saradnji sa drugim institucijama, bezrezervno će nastaviti aktivnosti u suprotstavljanju svim oblicima korupcije na prostoru Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

  Policija Brčko distrikta BiH
  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  × five = 40