More

  Palanka: Predavanje na temu psihofizičkog zdravlja

  Predavanje je održala dr Sadika Avdić iz Sarajeva, diplomirana liječnica homeopatije, koja se ovim poslom aktivno bavi već 12 godina.

  - Advertisement -

  U prostorijama mjesnog doma u brčanskoj mjesnoj zajednici Palanka održano je predavanje na temu “Psihofizičko zdravlje”, u organizaciji Asocijacije žena Palanka i Zadruge “Holistica”.

  Gošće predavanja bile su dr Sadika Avdić, Maida Ićanović [menadžer Holistice], Ferida Delić [suradnica Holistice] i Mediha Džakmić [urednica magazina “Zuhra”].

  Predavanje je održala dr Sadika Avdić iz Sarajeva, diplomirana liječnica homeopatije, koja se ovim poslom aktivno bavi već 12 godina.

  Kroz predavanje, govorila je o psihičkom zdravlju i njegovim uzrocima, te fizičkim zdravstvenim problemima, kao i liječenju sa stanovišta prirodne medicine.

  “Jako je bitno osvijestiti svaku osobu, jer jedino ona, i samo ona, je odgovorna za svoje zdravlje. Rezultat istinskog iscjeljenja je upravo kod one osobe koja ima taj problem. Mi pokušavamo pomoću prirodnih preparata, koji nisu štetni i koji mogu biti dopuna određenim terapijama, osvijestiti svaku osobu… podsjetiti ih šta treba da jedu, kako da se hrane, kako da misle i u kakvom okruženju treba da žive”, poručila je Avdić.

  [Ustupljeno Otisku]
  - Advertisement -spot_imgspot_img
  SourceOtisak.ba

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  eighty four − seventy four =