More

  Oštra osuda zbog uništavanja SBB-ovih predizbornih bilborda i plakata

  - Advertisement -
  Sponzorisan članak / Autor: SBB Brčko

  Savez za bolju budućnost Organizacija za Brčko distrikt BiH najoštrije osuđuje vandalski čin uništavanja bilborda i cijepanja plakata SBB što je tokom protekla dva dana uočeno na više lokaliteta na području Distrikta.

  SBB ima jasne dokaze da su instruisani pojedinci iz jedne političke stranke iz Distrikta to činili namjerno i sistematski te će dokazi sa konkretnim podacima, imenima i prezimenima tih osoba biti dostavljeni Policiji Brčko distrikta BiH uz podnošenje prijave protiv istih.

  SBB je postupajući odgovorno kao što to uvijek i čini u cilju zaštite zdravlja građana još 22. oktobra prvi prekinuo sa daljim održavanje svojih predizbornih skupova u zatvorenom prostoru te smo najavili da kampanju nastavljamo i dalje, ali koristeći druge načine komunikacije sa biračima.

  Jedan od takvih načina su bilbordi i plakate na kojima se nalaze kandidati i političke poruke SBB čijim uništavanjem se pokazuje jasan strah drugih političkih subjekata zbog ogromne podrške koju SBB dobija od građana.

  SBB daje punu podršku Policiji Brčko distrikta BiH u pronalaženju i identifikovanju neodgovornih pojedinaca i grupa koji na ovakav način žele spriječiti promociju političkih subjekata.

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img