More

  Ogorčeni mještani Brke: Zašto se ne traži naš komšija Senad Pamukčić?

  Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine 19.8. je upoznala građane ove lokalne zajednice da je 18.08.2022. godine u 19.40 sati prijavljeno kako je u jutarnjim satima od kuće otišao 60-godišnji Senad Pamukčić koji je nastanjen u Brki kod Brčkog.

  -Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su nakon prijave izašli na teren i započeli pretragu terena s ciljem pronalaska navedene osobe. S obzirom da dosadašnja pretraga nije dala rezultate, Policija Brčko distrikta BiH poziva građane da pomognu u pronalasku imenovanog, te ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o muškoj osobi Senadu Pamukčiću (osoba sa fotografije) da iste dostave Policiji na brojeve telefona 122 i 049/233-200-naveli su tada iz policije.

  Redakciju Otiska pozvao je jedan od komšija nestalog Pamukčića i pitao, kako kaže, u ime svih mještana Brke, zašto se ne radi intenzivnije na potrazi njihovog komšije.

  -Ne mogu da vjerujem da se nisu angažirale veće i jače snage za potragu. Nije mi jasno da se tak tako odustalo od potrage. Sve mi liči da zavisi o kome se radi, pa je takav i intenzitet potrage. Znam da imamo nekoliko NVO koje su obučene za potragu i kojima se daje novac iz budžeta, ali oni ne učestvuju, iz nepoznatog razloga, u potrazi za Senadom- kazao je u jednom dahu ovaj ogorčeni mještatin Brke, koji je i medije okrivio kako nedovoljno poklanjaju pažnju ovome slučaju.

  Otisak.ba

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  66 ÷ eleven =

  Čitano

  Povezani članci