More

  Oglasila se policija Distrikta u slučaju Sahide Nanić: Nema elemenata krivičnog djela, neće se sprovoditi krivična istraga protiv ljekara

  - Advertisement -

  Otisak je jučer objavio priču o Sahidi Nanić iz Gornjeg Rahića kod Brčkog koja je imala težak moždani udar, a čija porodica zamjera ljekaru, za kojeg smatraju da nije postupio po pravilima struke.

  Danas je stigao odgovori iz policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine na pitanja koja smo im postavili.

  -Vezano za vaš e-mail od 22.8.2023.godine obavještavamo Vas da je Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine zaprimila navedenu prijavu i postupila po istoj tako što su policijski službenici izašli na lice mjesta i prikupili potrebna obavještenja. Nakon toga o svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta Bosne i Hercegovine koji se izjasnio da u pomenutom događaju nema elemenata bića krivičnog djela i da se neće provoditi krivična istraga- navedeno je iz dopisu koji potpisuje šef policije u Brčkom mr. Goran Pisić.

  Prema riječima porodice Sahide Nanić njeno zdravstveno je ne promijenjeno, te se još uvijek nalazi u vještačkoj komi na UKC Tuzla.

  Otisak.ba

  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ 1 = four