More

  Održano III Gradsko kviz takmičenje u Brčkom

  - Advertisement -

  U sklopu obilježavanja Dana Brčko distrikta BiH danas je održano III Gradsko KVIZ takmičenje, saopšteno je iz Udruženja Stand-Up BH.

  Na Kvizu je učestvovalo više od tridesetak ekipa, a za one najuspješnije obezbijeđene su nagrade, trofeji, ali i medalje.

  Ovo je već tradicionalno, a ekipe nam dolaze iz susjednih gradova, ali i država. Zaista nam je drago da možemo ugostiti ovako kvalitetne ekipe, ali i dobro se zabaviti.

  Aleksandar Pantelić, član Organizacionog odbora

  Ništa se ne bi moglo realizirati bez podrške Vlade Brčko distrikta BiH, naglašava Safet Imamović, također član Organizacionog odbora Gradskog kviza.

  Hvala Vladi Brčko distrikta BiH na čelu sa gradonačelnikom Esedom Kadrićem koji je znao prepoznati kulturološki značaj ovakvih aktivnosti, drago nam je da imamo podršku struktura vlasti jer zaista nastojimo organizirati bogate sadržaje za sve uzraste u ovom gradu.

  Safet Imamović, član Organizacionog odbora

  Titulu ove godine uzela je ekipa Kvizigoti iz Beograda i Novog Sada, dok je drugo mjesto pripalo ekipi Neki nepoznati ljudi iz Brčkog. Treći su bili Marsijanci, ekipa iz Bijeljine.

  Nagradni fond, kao i ranijih godina iznosio je 700 KM, a učesnici su, uz pridržavanje svih mjera Kriznog štaba Brčko distrikta BiH proveli dobar dio nedjelje u sali brčanske Gimnazije, navedeno je u saopštenju.

  Drugo mjesto
  Treće mjesto
  - Advertisement -spot_imgspot_img

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  - Advertisement -spot_img