More

  Odjel za brak i porodicu Medžlisa IZ Brčko organizuje školu za trudnice i porodilje

  U okviru Medžlisa Islamske zajednice Brčko, djeluje i Odjel za brak i porodicu koji ove godine započinje sa realizacijom projekta škole i edukacije za trudnice i porodilje u kojoj će učesnici proći tri modula koji obuhvataju znanja od planiranja djeteta do razvoja djeteta.

  U okviru edukacijskog programa prvi modul će biti “Psihološka i vjerska podrška trudnicama i porodiljama” a održat će se 26.08.

  Edukatori će biti mr.sc. Edina Osmić-Šadić (psihoterapeut pod supervizijom) i mr.sc. Emir Hasanović (teolog).

  Predviđene su dvije radionice sa jednom pauzom od 15 minuta.

  Drugi modul pod nazivom “Iskustvo iz prakse stručnih lica” održat će se 18.09., dok treći modul pod nazivom “Rast i razvoj djeteta” će se održati 23.10. u prostorijama Odjela za brak i porodicu (u zgradi pored poliklinike dr. Nišić).

  Edukacija je namijenjena i muškarcima kao i ženama koje planiraju roditeljstvo ili one koje bi svojim iskustvom u istom obogatile naš program.

  Prijave traju do petka i svi zainteresovani se mogu prijaviti:

  062 284 485

  savjetovalistemizbrcko@gmail.com

  Facebook (inboks Odjela za brak i porodicu ili Savjetovališta)

  Prostorije Odjela za brak i porodicu

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  twenty six + = twenty nine

  Čitano

  Povezani članci