Obdanište “Montessori univerzum”: Upis u toku – 50% popusta za prvih 5 prijava

Vrtić “Montessori univerzum”, objekat u naselju Kolobara, vrši upis novih polaznika. Kako navode iz uprave, promijenio se jedino menadžment u objektu, dok plan i program rada i dalje nastavljaju po programu Marie Montessori.

Novina od ove godine su i “jaslice” u kojima radi posebno edukovan tim stručnjaka za razvoj djeteta u najranijoj fazi života, kao i produženi boravak za koji postoji mogućnost da naš vozač, umjesto vas ode po mališane u školu.

Slogan Marie Montessori koji kaže “Pomozi mi da uradim sam” pokazao se kao izuzetno koristan, jer su se naša djeca, već po dolasku u školu izdvajala znanjima i vještinama koje se savladavaju upravo zahvaljujući Montessori programu učenja.

“U djetetu leži sudbina budućnosti.” – Maria Montessori

Svjesni odgovornosti, ali i povjerenja koje nam ukazuju roditelji čiji mališani svakodnevno dolaze u naš objekat odlučili smo da organizujemo i dane otvorenih vrata te pozivamo sve zainteresovane roditelje da nas posjete i sami se uvjere u kvalitet plana i programa koji se provodi u našem vrtiću uz poštovanje najviših standarda u predškolskom obrazovanju, navodi uprava obdaništa.

“Obrazovanje ne bi trebalo više da bude većim dijelom prenošenje znanja, već mora da krene novim putem, u traganje za oslobođanjem ljudskih potencijala.” – Maria Montessori

“Montessori univerzum” vrtić je okruženje koje inspiriše i ohrabruje djecu da napreduju te da iskoriste sve svoje potencijale. Vjerujemo da Montessori pristup svakom djetetu pruža slobodu da otkrije i istraži sebe i svijet koji ga okružuje. Sa suštinskim ubjeđenjem da su sva djeca rođena radoznala i sa željom da usvajaju znanja, a mi želimo da njegujemo tu stalnu želju za učenjem.

Odgovornost, nezavisnost i samopouzdanje su ono što se postiže korišćenjem Montessori pedagogije kroz aktivnosti zasnovane na igri gdje deca imaju slobodu da razvijaju svoja interesovanja svojim sopstvenim tempom. Naš cilj je da stimulišemo učenje od ranog djetinjstva i da podstičemo razvoj jer vjerujemo da su ove godine starosti veoma važna faza razvoja kod djece.

Korišćenjem autentičnih Montessori materijala u kreativnom i lako dostupnom okruženju, djeca mogu da se razvijaju i kao pojedinci i kao dio grupe. “Montessori univerzum” vrtić je jedinstveno mjesto za učenje te za djecu i predstavlja bezbijedno i podsticajno okruženje – njihov drugi dom.

Za više informacija pozovite 061/378-556 i 065/944-304.

Naše aktivnosti možete pratiti i putem Facebook stranice https://www.facebook.com/Montessori-vrti%C4%87-Universum-Br%C4%8Dko-576573469688406

Sponzorisan članak