More

  Obavijest za studente s Konačne rang-liste za dodjelu stipendija

  spot_imgspot_img
  Urednik: Adis Mujdanović
  Autor teksta: Vlada Brčko distrikta BiH

  Odjeljenje za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH poziva studente s Konačne rang-liste da potpišu ugovor o stipendiranju kako bi ostvarili pravo na isplatu ugovorenog iznosa.

  Potpisivanje ugovora će se vršiti od 10. 12. 2020. (petak) do 11. 12. 2020. godine (ponedjeljak) u terminu od 8.00 sati do 15.00 sati u zgradi Treće osnovne škole, 3. sprat, kancelarija broj 18.

  Za potpisivanje je potrebno donijeti instrukciju banke o broju računa na koji će se sredstva uplatiti. Također, potrebno je priložiti i potvrdu o eventualnom upisu naredne godine studija radi nastavka isplate stipendija. 

  Objavljena Konačna rang-lista za dodjelu stipendija redovnim studentima (25. novembar)

  Vlada Brčko distrikta BiH na 87. redovnoj sjednici koja je održana prošle sedmice usvojila je Prijedlog odluke o usvajanju Konačne rang-liste studenata Brčko distrikta BiH koji su ostvarili pravo na stipendiju za period od 1. 1. 2020. do 30. 9. 2020. godine.

  Odjeljenje za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH obavještava studente sa Konačne rang-liste da su dužni potpisati ugovor o stipendiranju kako bi ostvarili pravo na isplatu ugovorenog iznosa.

  Za potpisivanje je potrebno donijeti obavijest banke o broju računa na koji će se sredstva uplatiti. Također, potrebno je i priložiti potvrdu o eventualnom upisu naredne godine studija radi nastavka isplate stipendija. 

  Termin i mjesto potpisivanja naknadno će se objaviti.

  Konačna rang-lista – http://ob.bdcentral.net/content/DownloadAttachment/?id=2bc4b24c-739f-4c70-ac1a-eb71daecd632&langTag=bs

  Čitano

  Povezani članci